top of page

Ik vind het zo belangrijk dat je je als vrouw krachtig voelt en dit mag je ook zeker laten zien en uitstralen. Zet jezelf eens meer op de voorgrond!

Want elke vrouw heeft haar schoonheid al in zich, ik ga graag de uitdaging met je aan om dit aan de buitenkant zichtbaar te maken en je te laten stralen.

Ik ben werkzaam geweest in verschillende beautybranches en door de jaren heen heb ik mijn ervaring opgebouwd. De laatste jaren heb ik mijzelf gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions, omdat ik zie wat het met je doet en hoe gemakkelijk je leven wordt. Je kunt bij mij terecht voor verschillende technieken, zoals de One by One techniek voor een meer natural look of Russian Volume techniek voor meer volume. Na het zetten van wimperextensions en de vele uitdagingen die het vak met zich mee brengt wilde ik mijzelf weer uitdagen.

Ik heb altijd een bepaalde liefde gehad voor tatoeages en wenkbrauwen. Wenkbrauwen maken je gezicht, het is een omlijsting van je ogen en zij bepalen voor een groot deel je uitdrukking. ​​En met mijn voorliefde voor tatoeages maakt deze keuze het helemaal compleet en ben ik me gaan verdiepen en specialiseren in de wereld van permanente make-up. ​​Er ging een wereld voor me open!

En zo ben ik er achter gekomen, dat dit is wat ik het liefst doe! De schoonheid versterken van vrouwen. Want deze schoonheid hebben wij allemaal in ons, maar dit verdient aandacht en expertise om die schoonheid meer en meer zichtbaar te maken!

Het begint bij nieuwsgierigheid en dan de persoonlijke interesse die daar op volgt. Voordat we gaan behandelen bespreken we eerst wat de mogelijkheden zijn. Van hieruit gaan we een behandelplan maken en kijken wat het beste bij jou past om het gewenste resultaat te bereiken.

Ook hecht ik ontzettend veel waarde aan kwaliteit. Daarom maak ik uitsluitend gebruik van hoogwaardige merken en professionele uitrusting.

Ik ben uiteraard altijd bereid om je meer informatie te geven over de behandelingen die ik aanbied. Bekijk hier alvast voor meer informatie.

Hoop je gauw weer te zien!

Linda Lie

"Empowering your inner beauty as a woman”

bottom of page