top of page

Verzendbeleid

Beauty By Linda Lie verzendbeleid:


Alle bestellingen worden verzonden vanuit Nederland.  

 

De geschatte levertijd is afhankelijk van het land waar u bestelt. Nadat de betaling is bevestigd, wordt uw bestelling verwerkt en streven wij ernaar om uw bestelling dezelfde dag te verzenden als uw bestelling voor 13.00 uur is geplaatst (dit geldt niet voor weekends en nationale feestdagen). In Nederland zal uw bestelling de volgende dag in huis moeten zijn. Tijdens de feestdagen kan de verzendtijd langer duren. Er kunnen altijd uitzonderingen zijn, bijvoorbeeld extreme weersomstandigheden, overbelasting bij koeriers vanwege Covid-19 etc.

Zodra uw bestelling verzonden is, ontvangt u een bevestigingsmail met een track&trace nummer. Als u geen e-mail met trackinginformatie heeft ontvangen, vergeet dan niet om uw SPAM-map te controleren, aangezien uw mailserver deze daar mogelijk doorstuurt.

Verzendkosten:

 

Wij werken samen met diverse bekende vervoerders zoals PostNL, DHL, DPD en UPS. Al onze zendingen zijn voorzien van een track&trace nummer, zodat u uw pakket kunt volgen.


Beauty by Linda Lie streeft ernaar alleen originele merkproducten van hoge kwaliteit te verkopen. Voordat een product wordt verwerkt en verzonden, voeren wij verschillende kwaliteitscontroles uit.

 

Als er zich zorgen voordoen over uw bestelling (u heeft bijvoorbeeld een verkeerd of beschadigd product ontvangen), neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling contact met ons op. Doe dit om in aanmerking te komen voor een gratis omruiling met hetzelfde product, een soortgelijk product of een terugbetaling. In het geval van een terugbetaling kunnen wij uw volledige terugbetaling uitvoeren binnen 14 dagen nadat wij het verkeerde of beschadigde product hebben ontvangen.


De verzendkosten voor geretourneerde bestellingen zijn voor rekening van de klant.


Bestellingen worden verzonden naar het afleveradres dat u in uw bestelformulier heeft opgegeven. Beauty by Linda Lie is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor eventuele vertragingen in de levering, verloren of ontbrekende pakketten of andere fouten gemaakt door de vervoerder.

 

Beauty by Linda Lie is niet verantwoordelijk in het geval dat de levering om welke reden dan ook wordt afgewezen of als onbestelbaar wordt beschouwd vanwege een ongeldig verzendadres. Indien het pakket wordt geretourneerd aan Beauty by Linda Lie omdat de klant het pakket niet ophaalt bij een afleverpunt, worden de verzendkosten voor het opnieuw verzenden van de bestelling bij de klant in rekening gebracht.


Voor meer informatie over retourneren, zie onze pagina Retourbeleid.

bottom of page