top of page

Empowering your inner beauty as a woman

Lashes

lashes

Wil jij vollere en/of meer gekrulde wimpers, zonder dat je mascara en een krultang hoeft te gebruiken? Met wimperextensions bereik je een natuurlijke look met de Classic set One by One. Bij de One by One techniek wordt er 1 extension per natuurlijk wimperhaartje geplakt. Hier wordt gekeken naar de dikte en de lengte van de extensions. We kijken naar wat het beste bij jou past en haalbaar is om het gewenste resultaat te bereiken.

 

Wil je meer volume? Kies dan voor de Russian Volume look.

Ik maak handmatig waaiers en deze worden per natuurlijk wimperhaartje geplakt. Op deze manier wordt er meer volume gecreëerd. Met de Russian Volume techniek worden per wimper 2 tot 7 haartjes geplakt. Deze haartjes zijn ultra dun waardoor het haalbaar is om mooie waaiers te maken met dit aantal.

Deze techniek adviseer ik ook bij gaten in de wimpers en/of als je meer ruimte hebt tussen je wimpers.

BeautyByLindaLie-shoot-8901.jpg
brows

Brows

BeautyByLindaLie-shoot-9156.jpg

Voor een aantal weken perfect gevormde en gekleurde wenkbrauwen? De brow tint verzorg ik met het merk Bronsun, deze verf heeft een prachtig Henna effect. Dit houdt in dat je huid wordt mee gekleurd tot wel 7 dagen, en tot wel 7 weken blijft de kleur zichtbaar op de wenkbrauwhaartjes. We zullen kijken naar de ondertoon van jouw huid en je haarkleur, hier pas ik de kleur van de brow tint op aan.

Daarna gaan we de wenkbrauwen voortekenen (brow mapping). Ben je blij met de vorm? Dan gaat de verf erin.

Deze brow styling & tint behandeling kun je elke 3 à 4 weken herhalen.

pmu

PMU

Heb jij geen zin meer om elke 3 à 4 weken terug te komen om je wenkbrauwen te verven? Of ben je er klaar mee om ze elke dag te tekenen en/of in vorm te brengen?

Dan is semi-permanente makeup wellicht wat voor jou!

 

Voorafgaand aan de behandeling, tijdens de intake, bepalen we eerst de kleur aan de hand van jouw huidtype en de ondertoon, zo weet je precies wat je kunt verwachten zodat het resultaat helemaal wordt hoe jij wilt. Dan starten we de behandeling, de ervaring is dat deze comfortabel en vrijwel pijnloos verloopt.

Ik adviseer je om altijd terug te komen voor de touch-up, deze is bij de behandeling inbegrepen. Deze dient na 6 weken plaats te vinden.

Waarom is dit zo belangrijk? Tijdens het helingsproces gebeurd er veel, na 6 weken is de inkt gesetteld in de huid en is het beter te zien waar het eventueel nog nodig is om bij te werken.

 

Nu kun je 1,5 tot 2 jaar lang genieten van je wenkbrauwen! Daarna kun je opnieuw een touch-up boeken om opnieuw langer te genieten van jouw perfecte wenkbrauwen.

BeautyByLindaLie-shoot-9312.jpg
intake
BeautyByLindaLie-shoot-8943.jpg

Intake

De intake vind altijd vooraf plaats voordat we een PMU behandeling starten. Of je kunt deze los boeken , zodat je kunt ontdekken of PMU iets voor je is. Hier hebben we de tijd om samen te bespreken wat jouw wensen en verwachtingen zijn, ook vertel ik je wat er mogelijk is.

 

Ook zal ik de wenkbrauwen voortekenen zodat je kunt zien hoe het zal staan en welke vorm bij je past. We bepalen ook de kleur, dit doe ik aan de hand van jouw huidtype, je huidconditie en de ondertoon. Je krijgt zo een heel goed beeld van het te verwachten resultaat.

bottom of page