top of page

Retourbeleid

Beauty by Linda Lie Retour en Terugbetalingen

Ons doel is ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop bij Beauty by Linda Lie.

 

Als uw aankoop niet aan uw verwachtingen voldoet, heeft u vanaf de datum van ontvangst van uw bestelling tot 14 dagen de tijd om ongebruikte artikelen naar ons te retourneren om een volledige terugbetaling of omruiling te ontvangen.


Om de retourzending te accepteren, moet deze de volgende regels respecteren:


1. Om hygiënische redenen kan het product niet geretourneerd worden nadat het gebruikt of geopend is. Als het hygiënezegel of de tags worden verwijderd, is de aankoop definitief.
2. De product(en) moeten in de originele verpakking worden verzegeld, inclusief het beschermende cellofaan of de etiketten (indien aanwezig). Als de productdoos geen merkteken of zegel heeft, moet u de doos of een andere verpakking intact laten.
3. De verzendkosten voor retourzendingen zijn voor eigen rekening van de klant.
4. Bewaar uw trackingcodelink als bewijs van verzending.


Na ontvangst van het/de product(en) ontvangt u een bevestigingsmail. Als u op de hoogte bent van alle informatie en de producten verzegeld en in de originele verpakking door ons ontvangen, zal Beauty by Linda Lie de zaak binnen 5 werkdagen beoordelen. Als de voorwaarden worden goedgekeurd, wordt uw terugbetaling binnen 5-10 werkdagen verwerkt.
 
Retourproces
Neem contact op per e-mail naar info@beautybylindalie.nl voordat u de goederen retourneert.


Noteer in de mail uw bestelnummer en de artikelen die u wilt retourneren  en geef een korte uitleg van de situatie, waarbij u (indien nodig) foto's bijvoegt. Wij zullen u voorzien van instructies en alle benodigde informatie die nodig is om de retourzending te regelen.


Houd er rekening mee dat alle kosten voor retourzendingen, zoals verzendkosten, voor eigen rekening van de klant zijn.

 

bottom of page