top of page

4 behandelingen voor perfecte natuurlijke wimpers

Je wimpers een boost geven zonder mascara te gebruiken? Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres. In deze blogpost bespreken we vier verschillende lash treatments die beschikbaar zijn in de Beauty By Linda Lie Salon. Ben jij op zoek naar een natuurlijke manier om je wimpers meer volume en lengte te geven? Lees dan verder!1. Botulash Botox voor je wimpers

Geef je natuurlijke wimpers een boost met een serum dat we 10 minuten laten intrekken. Deze behandeling is perfect voor iedereen die op zoek is naar een makkelijke, niet-invasieve manier om de wimpers te verbeteren. Het serum dringt tot de wimperfollikels door, wat zorgt voor langere, vollere wimpers het is als Botox voor je wimpers! Als je op zoek bent naar een snelle en eenvoudige manier om je wimpers een boost te geven, dan is Botulash de perfecte oplossing. Botulash van Miscenscil bevat een exclusief gepatenteerd bestanddeel dat actief op moleculair niveau gebroken verbindingen in de wimperhaartjes herstelt.


2. Lash Tint, de perfecte kleur

Op zoek naar een manier om je dagelijkse look wat meer pit te geven? Een wimperbehandeling is wat je nodig hebt. Bij deze behandeling worden de wimpers geverfd, waardoor ze er frisser en intenser uitzien en weken lang mooi blijven. In tegenstelling tot mascara geeft het niet af, waardoor je wimpers precies de juiste 'pop' krijgen. Of je nu je dagelijkse look een boost wilt geven of voor speciale gelegenheden een mini make-over wilt, het verven van je wimpers is een effectieve manier om je ogen op te laten vallen. Dus waarom wachten? Boek vandaag nog een wimperbehandeling en zie wat voor verschil het maakt.


3. Lash Lift & Tint

Ben je op zoek naar een Lash lift- en tint behandeling die je wimpers laat opvallen? Je kunt beide behandelingen samen boeken. Met deze krachtige combinatie van technieken kunnen we je natuurlijke wimpers liften. Onze techniek is een lift die zo dicht mogelijk bij het ooglid wordt gedaan om optisch meer lengte en volume te creëren. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om je wimpers te verven om je look nog meer levendigheid te geven. Hebben je wimpers een boost nodig en wil je met elke knipoog een statement maken? Plan dan vandaag nog een afspraak in.


4. Lash & Brow Lift Combo treatment

De Lash & Brow Lift is een nieuwe, revolutionaire manier om de perfecte wimpers en wenkbrauwen te krijgen in maar één behandeling! De Lash & Brow lift is perfect voor als jij je natuurlijke schoonheid wilt laten zien, of als je een natuurlijk gedefinieerde look wilt. Met een Lash Lift en Brow Lift in 1 behandeling! Ben je binnen een uur weer onderweg met gestylede wimpers en je wenkbrauwen on fleek.


Maak je afspraak vandaag nog om je innerlijke beauty een boost te geven!

23 weergaven0 opmerkingen
bottom of page