top of page

Powderbrows: Bespaar tijd en geld met PMU en geniet van langdurig perfecte wenkbrauwenAls vrouw jongleer je met zoveel verschillende taken. In drukke periodes waarin je vaak moet kiezen tussen je werkverplichtingen en de zorg voor je gezin valt je selfcare vaak als eerste weg. Maar er is een manier mooi uit te zien met minimale inspanning! Semipermanente Powderbrows zijn de perfecte oplossing voor degenen die hun ochtenden wat gemakkelijker willen maken! In deze blogpost lees je alles over waarom permanente make-up voor jou het verschil kan maken, welke soorten behandelingen er zijn, en hoe een permanente make-up sessie precies verloopt.


Wat is permanente make-up?

PMU, of permanente make-up, is een uitstekende manier om je beauty een boost te geven zonder peperdure of steeds terugkerende behandelingen te ondergaan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor permanente make-up voor je wenkbrauwen. Permanente make-up is een techniek waarbij er pigment in de huid wordt geïmplanteerd om gelaatstrekken zoals wenkbrauwen semipermanent te stylen. Het pigment vervaagt na verloop van tijd en wordt wanneer nodig bijgewerkt. Deze behandeling bespaart je tijd en geld omdat je nooit meer 's dagelijks je wenkbrauwen hoeft te tekenen of maandelijks hoeft te laten verven.


Voordelen van powderbrows

Behalve dat het je elke ochtend tijd bespaart, zijn er nog verschillende andere voordelen verbonden aan powderbrows. Het is bijvoorbeeld ideaal voor mensen met allergieën of gevoeligheden voor traditionele cosmetica, omdat er geen risico is op irritatie door producten die conserveringsmiddelen of geurstoffen bevatten. Bovendien is het, omdat het zo lang meegaat, economisch gezien voordeliger dan het regelmatig kopen van cosmetica of het laten stylen & verven van je wenkbrauwen. Ten slotte biedt permanente make-up ook een betere symmetrie en definitie in vergelijking met traditionele applicatiemethoden. Dit zorgt er ook voor dat jouw wenkbrauwen dus altijd perfect zitten, en je niet elke dag gedoe hebt met bijtekenen of dat ze jouw make-up uitloopt of vervaagt na bijvoorbeeld regen of sporten. Een professional weet precies hoe jouw wenkbrauwen er op hun best uitzien en kan ze dus langdurig mooi maken. Lees meer...


Veiligheid en permanente make-up

Het is essentieel om veiligheid en hygiëne voorschriften te volgen bij het plannen van powderbrows, gebeurt dit niet dan kan het gevaarlijk worden omdat er een kans op infecties ontstaat. Het is dus belangrijk om PMU alleen door een artist te laten zetten die in het bezit is van een geldige GGD vergunning. Gemiddeld duurt het genezen van PMU vier tot tien dagen, afhankelijk van welke soort PMU je krijgt.

Een belangrijk onderdeel van PMU nazorg is het vermijden van activiteiten die infecties kunnen veroorzaken, zoals zwemmen in zwembaden, bubbelbaden en sauna's tijdens het genezingsproces, ook is het belangrijk om de zon te vermijden.


LET OP:

  • 4 weken geen zonnebank/sauna/ zwembad

  • laat de korstjes rustig helen; raak het niet aan

  • 7 dagen droog houden (douchen kan zonder de wenkbrauwen bloot te stellen aan stromend water)

Bijwerken is na verloop van tijd nodig, want PMU is semipermanent en blijft dus niet voor altijd zitten. De termijn waarop het bijwerken moet plaatsvinden is sterk afhankelijk van de omstandigheden, bijvoorbeeld hoeveel Uv-blootstelling je hebt ondergaan. Na de Ombre Brows behandeling kun je altijd terugkomen voor een touch up.


Waar kun je permanente make-up behandelingen krijgen?

Als je een professional zoekt om je permanente make-up behandeling te geven, is het belangrijk dat je de tijd neemt en iemand vindt die ervaring en deskundigheid heeft op dit gebied. Bekijk ook vooral vooraf de resultaten op bijvoorbeeld Instagram. Bij Beauty by Linda Lie in Amstelveen bieden we service van de hoogste kwaliteit en ons team zorgt ervoor dat je ervaring comfortabel en vooral stressvrij is! Ook over of de behandeling pijnlijk is hoef je je geen zorgen te maken, hier hebben we een mooie oplossing voor, zodat de behandeling pijnloos is. Ik gebruik in mijn salon moderne technologie in combinatie met alleen pigmenten van de hoogste kwaliteit. Na 6-8 weken krijg van mij een gratis touch up.


Als je een bezige bij bent die op zoek is naar een oplossing om je schoonheidsroutine bij te houden zonder elke ochtend kostbare tijd op te offeren en veel waarde hecht aan perfecte wenkbrauwen, dan kan permanente make-up precies zijn wat je nodig hebt!


Maak nu je afspraak voor powderbrows bij Beauty by Linda Lie – we garanderen alleen de beste resultaten!


39 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page