top of page

Een nieuwe locatie: Beauty By Linda LieMet veel enthousiasme kondigen we aan dat de Beauty By Linda Lie Salon verhuisd is naar een nieuwe locatie! Je kunt dezelfde persoonlijke service verwachten die je gewend bent, met een paar extra's. Onze salon zit nu in een prachtige heldere ruimte. Het is de ideale omgeving om te ontspannen en te genieten van je schoonheidsbehandeling. Kom je langs in onze nieuwe salon? Dan helpen wij je de ideale look te realiseren met onze beauty behandelingen!


Nieuwe Salon

Op de nieuwe locatie is er meer ruimte om onze persoonlijke service aan onze klanten aan te bieden op onze manier. In de Beauty by Linda Lie salon kun je rustig bijkomen, wat drinken en vooral lekker ontspannen. Wanneer je behandeling gaat beginnen, zullen de temperatuur en muziek naar wens worden ingesteld.


Linda is een succesvolle Lash & PMU-specialist met oog voor detail. Beauty by Linda Lie is gespecialiseerd in wimperextensions en andere beauty services die je helpen je beauty doelen te bereiken en je zelfvertrouwen te boosten.


Bij Beauty By Linda Lie is iedereen welkom. Wil je nog meer stralen? Of ben je op zoek naar een beauty boost? Maak dan nu je afspraak en kom langs in de gloednieuwe salon!


Lashes, Brows, Make-up

Bij Beauty By Linda Lie bieden we een breed scala aan beautybehandelingen om je te helpen, je op je best te voelen en er stralend uit te zien. Van verschillende wimper- en wenkbrauwbehandelingen tot (bruids)make-up voor fotoshoots. We doen er alles aan om je er prachtig uit te laten zien en je te voelen.Wimperextensions

Zeg maar dag tegen mascara en loszittende plakwimpers! Wij bieden semi-permanente wimperextensions die je lange, weelderige wimpers geven die wekenlang meegaan. Met regelmatig opvullen kunnen wimperextensions oneindig lang meegaan.


Permanente make-up

Ook wel bekend als PMU. Dit is dé manier om er altijd goed uit te zien. Geen tijd voor make-up omdat je meestal een volle planning hebt? Boek je intake afspraak kosteloos om je goed te laten informeren over de mogelijkheden van PMU.


Brow Bar

Krijg perfect gevormde wenkbrauwen die je gezicht aanvullen met onze deskundige brow-shaping behandeling. We adviseren je over de perfecte wenkbrauw vorm en passen de semi-permanente make-up toe. Je kunt ook een wax en (tijdelijke) brow tint behandeling kiezen om je wenkbrauwen op te frissen.

Make-up service

Of je nu make-up nodig hebt voor je trouwdag, een fotoshoot of een avondje uit in de stad dat maakt niet uit. Ons team helpt je er op je best uit te zien en je een queen te voelen.


Producten

In de nieuwe salon en in de webshop vind je al je lash en brow essentials, zodat je wimperextensions na iedere applicatie of refill zo lang mogelijk meegaan.


Kom langs bij Beauty by Linda Lie!

We nodigen je uit om onze nieuwe ruimte te komen bekijken en het Beauty By Linda Lie verschil te ervaren! Of je nu een snelle touch up of een complete make-over nodig hebt, Linda Lie en haar team staan klaar om je te helpen, er op je best uit te zien!
38 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page