top of page

Het geheim voor een altijd verzorgde look


Hoe houd jij je schoonheidsroutine vol als je altijd druk bent? Het is een uitdaging om schoonheidsproducten te vinden die bij je passen en op de hoogte te blijven van de laatste make-up trends. Daarvoor kun je op mij rekenen! Vanaf nu kun je tweewekelijks mijn updates lezen hier op mijn beautyblog. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste verzorging en make-up trends.


Voel je mooi en verzorgd van binnen- en buiten

Ik heb de oplossing: een abonnement op wimperextensions inclusief een member korting in de Beauty by Linda Lie webshop. Na veel vraag kun je nu ook een abonnement aanschaffen voor Lash Extensions. Maak een account aan (of log in met Google of Facebook) om dit in een paar klikken te regelen. Pluspunten van een abonnement zijn:

  • Dat je kosten bespaard en wimperextensions van de hoogste kwaliteit laat zetten voor een voordelige member-only prijs.

  • Dat je altijd perfecte wimperextensions hebt waardoor je er altijd mooi en verzorgd uitziet zonder teveel moeite.

  • Dat je 5% korting krijgt op producten uit de webshop, waaronder de lash shampoo van en het lash serum zodat je waar je ook bent, je wimpers tot in de puntjes kunt verzorgen.

Beauty by Linda Lie webshop

De Beauty by Linda Lie webshop is de perfecte plek om je dagelijkse beauty essentials te vinden. En ik help je daar graag bij, zodat je je altijd mooi en verzorgd voelt. Beauty by Linda Lie is naast je go-to salon voor lash extensions & make-up, ook je' one-stop onlineshop' voor je self-care essentials. Met mijn exclusieve selectie aan producten blijf je mooi van binnen en van buiten, hoe druk je het ook hebt. In mijn shop vind je alle producten die je nodig hebt om je wimpers, lippen en huid thuis en onderweg te verzorgen.


Linda Lie's Lente Essentials

Iedereen wilt wel mooie verzorgde lippen hebben, maar door interne en externe omstandigheden zoals het weer, zoute snacks en uitdrogende make-up producten kunnen je lippen snel droog aanvoelen.

No worries, je lippen hebben wat TLC (tender love & care) nodig, met onze bestseller de BELLEKIN LOVE YOUR LIPS SCRUB krijgen je lippen alle liefde die ze nodig hebben. Deze lipscrub met suiker exfolieert en hydrateert je lippen waardoor ze er mooi uitzien en zijdezacht aanvoelen. Het is de perfecte opkikker voor drukke dames die onderweg zijn!


Een andere topper uit de shop is HECH Cherry Blossom Collageen. Dit collageenpoeder helpt rimpels en fijne lijntjes die veroorzaakt worden door externe omst


andigheden te verminderen en voorziet je huid ook van de nodige voedingsstoffen. Het is een geweldige manier om je huid jong en stralend te houden, ook op dagen dat je minder tijd hebt voor je skincare routine.


De laatste Lente essential is LE SERUM WIMPER -EN WENKBRAUWSERUM

Dit wimper – en wenkbrauwserum bevordert de groei, maar versterkt ook je wimpers plus wenkbrauwen, waardoor ze volumineuzer en voller ogen. Het is het perfecte product om te gebruiken in combinatie met je wimperextensions, maar kan ook op zichzelf worden gebruikt om de conditie van je wimpers te verbeteren.


Voor vragen kun je bij mij altijd terecht. Neem voor gratis advies


over welk product het beste bij je past contact met mij op.


Liefs,


Linda Lie






Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page