top of page

5 beauty tips voor 2023: Zo blijft je make-up goed zitten

Bijgewerkt op: 9 jan. 2023Je kent ze wel, die vrouwen die er 's ochtends vroeg stralend uitzien, alsof ze moeiteloos een perfecte look hebben. Je weet dat ze niet zomaar uit bed is gerold. Maar weet je ook dat ze niet dagelijks uren in de weer is met haar make-up? Als zij het kan, dan kun jij het ook! Volg deze tips op om ervoor te zorgen dat je make-up er altijd fris uitziet.


1 Permanente make-up behandeling

Iedere twee uur je make-up bijwerken is nu eenmaal niet voor iedereen realistisch. De drukte van de dag, werk, kinderen en sociale interacties kosten al energie genoeg. Hoewel schoonheidsproducten promoten zweetbestendige, waterproof en veegvaste cosmetica te maken, weten we eigenlijk wel dat het niet genoeg is. De oplossing is semi-permanente make-up, of PMU. Als je je wenkbrauwen en lippen laat permanent kleuren, bespaar je dagelijks 20 tot 40 minuten. Naast tijd bespaar je geld, je hoeft geen dure wenkbrauwpoeders en potloden meer aan te schaffen.


2 Lash Extensions en Natural Lash treatments

Loopt je mascara vaak uit of klontert het in je ooghoeken? Overweeg dan om een wimperbehandeling te boeken. Je kunt kiezen voor wimper extensions, dit verlengt je wimpers en zorgt voor een volumineuze look waarmee je iedere blik vangt. Liever naturel? Je kunt een lash tint en curl combinatiebehandeling boeken om je natuurlijke wimpers een boost te geven.3 Primer is de sleutel

Het geheim zit hem in één simpel product: primer. Een primer gebruik je voordat je foundation en andere schoonheidsproducten aanbrengt en dat helpt een barrière te vormen tussen je huid en de make-up, zodat die langer blijft zitten. Primers zijn er in verschillende vormen, zoals crèmes, gels en sprays, en ze werken allemaal anders. Je moet er een kiezen op basis van je huidtype en wat voor jou het beste werkt. Een vette huid heeft een ander soort primer nodig dan een droge huid. Primer moet je wel gelijkmatig over je gezicht aanbrengt voordat je met de rest van je make-up routine begint. Zo creëer je een gelijkmatig oppervlak voor je foundation. Het voorkomt ook dat andere producten in je poriën dringen, wat puistjes of droogte kan veroorzaken. En tenslotte helpt primer om vocht in te sluiten, zodat je huid de hele dag gehydrateerd blijft!


4 Ready set go

Als je extra bescherming wilt tegen zweet of vochtig weer, gebruik dan een setting spray nadat je al je make-up producten hebt aangebracht. Dit helpt om alles op zijn plaats te houden, zodat het gedurende de dag niet verschuift of uitloopt. Er zijn setting sprays met verschillende formules voor verschillende soorten looks, van matte looks tot shiny finishes. Zorg dat je er een kiest die bij je gewenste look past! Voor je wenkbrauwen kun je het beste een wenkbrauwgel gebruiken om te zorgen dat ze mooi en strak in vorm blijven.


5 Investeer in cosmeticaproducten

Goede make-up is essentieel voor het bereiken van langduriger resultaten. Hoogwaardige merken gebruiken ingrediënten van topkwaliteit, wat betekent dat hun producten goed blijven zitten, ongeacht de weersomstandigheden of activiteiten die je overdag doet. Dit hoeft niet te betekenen dat de goedkopere merken niet goed zijn - tip: lees eerst de reviews voordat je iets nieuws koopt!


Met deze tips zorg je dat je make-up de hele dag onberispelijk blijft zitten, zonder dat het je extra tijd kost! Door te investeren in permanente make-up, hoogwaardige primers en setting sprays kun je er altijd moeiteloos natuurlijk opgemaakt uitzien. Neem contact op voor meer informatie info@beautybylindalie.nl


44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page