top of page

5 tips om je lashextensions te verzorgen


Met lashextensions creëer ik voor jou de lange en volle wimpers van je dromen. Zoals alle mooie dingen in het leven, hebben ze de juiste verzorging nodig. Wil je dat je wimperextensions langer meegaan? Dan is het belangrijk dat je ze goed verzorgt. Ik deel 5 tips over hoe je dat doet, dus lees verder.


1. Houd je wimper schoon

Een van de belangrijkste stappen in je lash care routine is je wimpers schoonmaken. Was en borstel je wimpers regelmatig. Kam je wimpers zachtjes door met een siliconen borsteltje (die je van mij krijgt na een behandeling). Dit helpt om stofdeeltjes te verwijderen en het zorgt ervoor dat je wimpers netjes en verzorgd blijven. Wassen kun je het beste doen met Misencil WimperShampoo. De milde shampoo is gemaakt van 98% natuurlijke ingrediënten en is veganistisch, sulfaat- en parabeen-vrij. Zelf ben ik dol op de frisse, groene appelgeur. Het bijzondere aan deze wimpershampoo is dat het anti-oxiderende, ontstekingsremmende en anti-verouderingsingrediënten bevat. Je wimpers worden diep gereinigd en krijgen de nodige bescherming. Probeer vandaag nog Misencil Wimpershampoo!





2. Gebruik geen producten op oliebasis.

Olie breekt de lijm tussen de individuele wimper extensions en je natuurlijke wimpers af, daardoor kunnen ze voortijdig uitvallen. Het is dus belangrijk producten op oliebasis rond je ogen over te slaan in je schoonheidsroutine. Let op dus goed op welke ingrediënten er in je make-up removers, vochtinbrengende crèmes, en zonnebrandcrèmes verwerkt zijn.


3. stap over op een zijden of satijnen kussensloop.

Katoenen kussenslopen kunnen de wimpers beschadigen en uitlokken. Een zijden, satijnen of bamboe kussensloop is zachter voor je wimpers en voorkomt dat ze breken of uitvallen. Gebruik liever geen wattenstaafjes rond je oogleden, want dat kan de bindingen van je wimperextensions beschadigen. In plaats daarvan kun je beter zachte tissues gebruiken.



4. Raak je wimpers niet onnodig aan

Wrijf en trek niet aan je wimperextensions. Wrijven zorgt er alleen maar voor dat ze vervroegd uitvallen. Dit kan verleidelijk zijn als ze er een beetje eigenwijs uit beginnen te zien, maar dan is het tijd om ze te laten opvullen. Met mijn abonnement krijg je niet alleen korting, maar ben je er ook zeker van dat je altijd een afspraak hebt staan wanneer het tijd is om naar de salon te komen.


5. Vermijd mascara en laat je wimperkrultang liggen

Draag geen mascara of eyeliner, dat helpt je wimper extensions er op hun mooist uit te laten zien. De metalen klem kan de wimpers beschadigen en ervoor zorgen dat ze uitvallen. Als je graag mooi gekrulde wimpers wilt, maar je wilt liever geen extensions dan is er ook de optie voor een natuurlijke lash lift.


Door deze tips op te volgen kun je ervoor zorgen dat je wimperextensions zo lang mogelijk meegaan. Geniet van je nieuwe, volle wimpers en voor vragen kun je mij natuurlijk altijd een berichtje sturen!

38 weergaven0 opmerkingen
bottom of page